Μενού Κλείσιμο

Αντικοινωνικό παρκάρισμα

Προχτές το πρωί πήγα στο super market για τα ψώνια της εβδομάδας. Η είσοδός μου στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αποδείχτηκε πρόβλημα που κανένας λογικός δεν θα μπορούσε να λύσει.

Ένας συμπολίτης μας είχε παρκάρει στην είσοδο του parking, επειδή εκεί είχε ίσκιο από ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να κλείσει τη μία λωρίδα εμποδίζοντας την ομαλή είσοδο και έξοδο των υπόλοιπων αυτοκινήτων.

Όταν μπήκα στο χώρο στάθμευσης και στάθμευσα κανονικά, (το 80% των θέσεων του χώρου ήταν άδειο) συνάντησα πρόβλημα για να μπω στο κατάστημα. Πέντε ή έξι αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει μπροστά και γύρω από την πόρτα του καταστήματος με τρόπο που δυσκολευόταν ακόμα και ο πεζός να περάσει, πολύ δε περισσότερο, ο πεζός που έσερνε και το καρότσι με τα ψώνια του.

Τότε ήταν που αισθάνθηκα περίεργα και σκέφτηκα μήπως θα ήταν καλλίτερα, αντί να γράφω στον ιστότοπό μου για την ανθρώπινη λογική, να γράφω για τον παραλογισμό του νεοέλληνα. Άραγε πόσο αντικοινωνικό ζώο πρέπει να είναι εκείνος που εμποδίζει τους συμπολίτες του, καταπατώντας τα δικαιώματά τους, μόνο και μόνο για να μην περπατήσει 20-30 μέτρα περισσότερο ή για να μη ζεσταθεί από τον ήλιο το αυτοκινητάκι του;

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!